Audiokniha – vlastně taky jiná kniha

I když jsme stále zaměřeni na e-knižní trh, dovolujeme si aktuálně oznámit, že jsme vstoupili na půdu dosud neprobádanou a právě jsme vydali audioknihu. Rozhlašujeme to hrdě, protože jsme přesvědčeni, že se máme čím chlubit.

Po několikaměsíčních přípravách a úvahách a po mnohonásobném kombinování jsme před malou chvílí konečně vydali dlouho očekávanou audioknižní novinku – Případy pro poručíka Slídila od Marcela Deliho. A protože práce na ní nám přinesla potěšení, rozhodli jsme se ji nakonec publikovat ve třech provedeních.

Sbírku povídek obsahující všech 16 detektivních příběhů, které nám Marcel Deli poskytl v rukopisu, stojí solidních 59 korun. E-knihu standardně nabízíme ve čtyřech formátech: PDF, ePDF, EPUB a MOBI.

Pět vybraných povídek jsme nechali namluvit hercem Dejvického divadla Jaroslavem Pleslem, který je dle Marcela Deliho hlasovým géniem (a my se pod tuto charakteristiku rádi směle podepisujeme). Po zaplacení stále solidních 129 korun získáte nejen 5 audiosouborů ve špičkové kvalitě, ale rovněž e-knihu.

Ale aby toho nebylo málo, rozhodli jsme se učinit experiment a těm, kdo mají rádi hmatatelné věci, nabízíme – teď před Vánocemi je to samozřejmě výborný tip na skvělý vánoční dárek – výše uvedené ve speciální edici. Za 229 Kč, tedy jen o 100 korun víc, dostanete poštou balíček s potištěným CD obsahujícím MP3 soubory a zabaleným ve velkém DVD boxu s přebalem. V boxu je ukrytá papírová knížečka, v níž najdete nejen pět povídek načtených Jaroslavem Pleslem, ale ještě další dvě navrch. A když doplníme, že k tomu přidáme ještě poděkování a podpisy autora a interpreta, možná přestanete věřit na Ježíška, protože jeho roli jsme na sebe letos vzali my.

Víc o jednotlivých verzích si můžete přečíst na této stránce. Tamtéž rovněž lze poslechnout si ukázky.

slidil_jine_knihy